Премахнете стреса и се насладете на прекрасен сън!


Премахнете стреса и се насладете на прекрасен сън!

Стресът в днешното забързано ежедневие е най - големият проблем на повечето хора!

GymQueen създадоха иновативен продукт, който ще помогне на дамите да се справят с безсънието и нервите, той е изцяло натурален и напълно безвреден!

Gymqueen Deep Dreams единствена по рода си, иновативна матрица от вещества с анти-стрес и релаксиращи свойства!

бързо заспиване отпускане и отпочива!

Какво ще намерите в продукта:

GABA има редица положителни ефекти върху ЦНС (централната нервна система). GABA релаксира мозъка и успокоява нервната система. Стимулира производството на растежен хормон, който от своя страна подпомага метаболизма на мазнините, а също така има силен мускулоизграждащ ефект. С годините нивата му в човешкият организъм намаляват, в резултат на което топенето на мазнини става все по-трудно. Това е една от причините GABA да е толкова популярна. GABA също така подобрява съня.  

Валерианът отдавна се използва като агент за успокояване на нервната система в отговор на стреса и като насърчаващо средство за спокоен сън. Макар в последните години да се предоставят и други агенти с подобни ползи, той все още е един от най-популярните билкови препарати на пазара и широко се използва в Европа.

 Тауринът има голямо значение за правилното функциониране на мозъка, нервната и сърдечно-съдовата системи. 

Триптофан облекчава стреса, влияе благоприятно на сърцето, контролира телесното тегло като намалява апетита и повишава отделянето на растежен хормон, спомага срещу мигрени и намалява някои от вредните въздействия на никотина. Предполага се, че недостатъчни нива на Триптофан  променят нивата на серотонин в мозъка, което пречи на провеждането на нервните импулси. Липса на Триптофан и магнезий могат да доведат до спазми на коронарните артерии.

Пиперин - пипериновите псевдоалалозиди повишават устойчивостта на тялото към болезнени стимули, стимулират елиминирането на млечната киселина от мускулите, повишават концентрацията и подпомагат психичната подготовка за повишено физическо усилие.

 
 
  Начало ЦелиКатегорииПродуктиМаркиБлог Контакти Търсене
Профил Вашата поръчка 0.00 лв
  ПротеиниГейнъриАминокиселиниАзотни / напомпващи буустериИзгаряне на мазниниКреатинови продуктиТестостеронни стимулаториПродукти за стави и сухожилияМастни киселиниВитамини и минералиАнтиоксидантиБилкови екстрактиФитнес и био храниАксесоари