Как да държим хормоналните нива в перфектна форма!


Как да държим хормоналните нива в перфектна форма!

Продуктът, на който ще обърнем внимание е Female Guard!

Това е комплексна добавка, която би помогнала на всяка жена да има перфектен хормонален баланс и красиво тяло!

Приемът на този продукт води до по - малка водна задръжка и добро настроение! Още нещо, Female Guard намалява драстично дискомфорт по време на менструация! 

Сега, да прегледаме състава!

Първото нещо, което ще ви направи впечатление е съкращението DIM. 

Какво означава DIM?

Това е съкращение за 3,3 Дииндолиметан и е съставна част на  растения  (като броколи, карфиол, зеле и др.).

DIM е силен антиоксидант и въздейства позитивно върху хормоналната среда. Изключително подходящ е при  лечение на акне и косопад. Освен това влияе положително върху настроението.

Перфектно облекчава страничните ефекти по време на месечната менструация, като отделяне на задържащите се течности в тялото, предотвратяване появата на пъпки и косопад. Работи за доброто ви настроение и чувство за лекота.

Глухарчето е богато на витамин A, C und K, съдържа многобройни фибри и бета каротин. Действието му върху отделителната система влияе освобождаващо върху тялото.

Произведено в Германия. Марката се стреми да поддържа стандарта си като гони само най-високо качество. Главна цел е продуктите да подкрепят дамите, които искат да отслабнат и спортистките, които си поставят най-амбициозни цели, като ги улесни в пътя им към тяхното съвършенство.

100% веган- не съдържа добавени вещества, растителна обвивка на капсулата

Фармацефтично тестван продукт - всяка партида се проверява от независима немска лаборатория, където се доказва отсъствието на пестициди, метали, желатин, магнезиеви соли, аромати, оцветители, глутен и лактоза.

 

 
 
  Начало ЦелиКатегорииПродуктиМаркиБлог Контакти Търсене
Профил Вашата поръчка 0.00 лв
  ПротеиниГейнъриАминокиселиниАзотни / напомпващи буустериИзгаряне на мазниниКреатинови продуктиТестостеронни стимулаториПродукти за стави и сухожилияМастни киселиниВитамини и минералиАнтиоксидантиБилкови екстрактиФитнес и био храниАксесоари