Бъди кралицата в залата!


Бъди кралицата в залата!

Азотните бустери са едни от най - продаваните хранителни добавки сред мъжете, това е така, защото те работят още при първия прием и правят всяка една тренировка изключително ефективна!

Защо и жените да не използват подобни продукти, които са се доказали и рабоят?

Отговорът е много прост, повечето дами се плашат от крещящите имена и високите дози на стимуланти в подобни продукти. Друго, което притеснява дамите е надписа ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАПОМПВАНЕ,повечето трениращите жени не жалят да изглеждат като културистки.

Така, в тази статия ще обясним как точно тези продукти действат на женския организъм, освен това ще препоръчаме специален бустер, който е предназначен само и единствено за жени!

Подобен тип бустери имат голямо количество кофеин и различни форми на аргинин, кофеинът влиае на централната нервна система и действа като енергетик, той ще даде тонус и мотивация за тренировка на вашия организъм. 

Аргининът е аминокиселината, която увеличава азотния оксид в кръвта, точно той придава този напомпан вид на мсукула, но това е само моментна реакция на организма, която малко след като приключите тренировката ще изчезне. Ключовото му действие не е да придаде огромен вид на мускула, а да му достави максимално количество хранителни вещества, което ще доведе до перфектно възстановяване! 

Ето защо дами, този тип продукти са едно невероятно попълнение към вашите суплементи. По - добро възстановяване и по - енергична тренировка ще доведе до много по - добър външен вид, което е крайният резултат, към който се стремите.

Ние от GymKingdom.bg препоръчваме специализираният дамски продукт DRAMA QUEEN

Съставът на този уникален суплемент е следният:

  •  Цитулин малат - Той се грижи за  оформянето на мускула, като разширява кръвоносните съдове и осигурява по-добро кръвообращение(захранване на мускула).
  • Бета аланина - С него можеш да достигнеш до краен предел и да тренираш по-дълго и интензивно от всякога, независимо дали ще заложиш на  кардио или силова тренировка.

За твоята концентрация и фокус се грижат добре познатият ни кофеин и таурин!

Допълнителните растителни екстракти (черен пипер, грейпфрут, зелен чай, както и сибирски женшен) допринасят за нормалната обмяна на вещества в твоето тяло и подпомагат възстановителните процеси. 

Съдържанието на цинк глюконат предотвратява появата на схващания, а магнезиевият цитрат поддържа имунната система, което ще направи твоята тренировка още по-пълноценна.

 

 
 
  Начало ЦелиКатегорииПродуктиМаркиБлог Контакти Търсене
Профил Вашата поръчка 0.00 лв
  ПротеиниГейнъриАминокиселиниАзотни / напомпващи буустериИзгаряне на мазниниКреатинови продуктиТестостеронни стимулаториПродукти за стави и сухожилияМастни киселиниВитамини и минералиАнтиоксидантиБилкови екстрактиФитнес и био храниАксесоари