Здравословно отслабване?


Здравословно отслабване?

Отговорът е много прост, бил е до нас от както свят светува. Куркумата произлиза от Южна Азия и вече 4000 години е най-ценната подправка в Индия. Известна е със доказаните си свойства да пречиства и да изпълва тялото с енергия.

GymQueen прдлага на вашето внимание Куркума, цели 475 мг активна съставка!

Приемът на куркума с цел отслабване може да предотврати не само натрупването на килограми, но и да се контролират нивата на кръвната захар.

Продуктът на  GymQueen съдържа екстракт от пиперин, това прави усвояването по-ефективно! За да  има максимален ефект трябва да се използва като част от пълна програма за отслабване, която включва здравословно хранене и упражнения.

Проучвания показват, че куркумата и нейната биоактивна съставка, куркуминът, могат да помогнат да се предотврати образуването на зрели мастни клетки и да се намали честота на заболявания, свързани със затлъстяване и наднормено тегло.

Нараства интересът към използването на хранителни добавки с куркума при диети за загуба на тегло заради редица онлайн доклади, които показват, че този естествен екстракт може да има сериозни положителни ефекти.

Подобно на много заболявания, затлъстяването се характеризира с усилени възпалителни процеси в организма.

Активната съставка на куркумата, доказано модулира голямо разнообразие от клетъчни функции, за да редуцира вредните възпалителни процеси.

Проблем, който се наблюдава при използването на куркума като растение е, че тя съдържа средно между 2 и 7% активно вещество куркумин. Продуктът на GymQueen съдържа цели 95 %!

 

 
 
  Начало ЦелиКатегорииПродуктиМаркиБлог Контакти Търсене
Профил Вашата поръчка 0.00 лв
  ПротеиниГейнъриАминокиселиниАзотни / напомпващи буустериИзгаряне на мазниниКреатинови продуктиТестостеронни стимулаториПродукти за стави и сухожилияМастни киселиниВитамини и минералиАнтиоксидантиБилкови екстрактиФитнес и био храниАксесоари