Дами, как да изберете правилният протеин за вас!


Дами, как да изберете правилният протеин за вас!

В тази статия накратно ще обърнем внимание, на това как да изберете най - добрия протеин за вас спрямо личните нужди на организма Ви.

Първото и най - важно нещо  е да разберете какъв точно тип протеин ви е необходим!

Ние сме тук, за да можем да ви помогнем да направите най - добрия избор. Препоръчваме ви да си вземете суроватъчен протеин, тъй като, той се усвоява най - бързо и е с висок процент на белтъчини! Отделно съдържа пълна гама аминокиселни, включително голямо количество бцаа (левцин, валин и изолевцин) Тези аминокиселни не се синтезират в организма и трябва да се набавят от външни фактори, а са от ключово значение за възстановяването.

Сега вече сте взели решението, че искате суроватъчен протеин, имате различни видове млечен протеин!

Ако имате лактозна непоносимост, както доста хора по света, най - добре е да вземете суроватъчен протеин изолат, това е пречистен от лактозата млечен протеин, който е и с по - висока концентрация. Идеален вариант за след тренировка, тъй като усвояването му е възможно най - бързо! Може да познаете алергията към лактозата от това, как прясното мляко влиае на организма ви, ако имате стомапни проблеми или се изривате, значи трябва да вземете този тип протеин!

Ако нямате тези проблеми, можете да вземете комбиниран продукт, суроватъчен изолат с концентрат, той няма да дразни организма и ще бъде идеален суплемент с който да допълните протеиновия дневен прием. Продуктът, който препоръчваме е с  много по - голям процент изолат от колкото концентрат, поради това, може да бъде използван и от хора с лека форма на непоносимост към лактозата. Предимството на този вариант на протеин е, че суроватъчния концентрат има важни нутритиенти, които се губят при пречистването на изолата.

Друг вариант протеин бихме препоръчали ако искате приемът на протеина да става преди лягане, за да избегнете катаболните процеси по време на съня, казеинът е вашият протеин! Това е бавно разграждащ се млечен протеин.

Ние от GymKingdom.bg препоръчваме специализираната дамска марка GymQueen! Суровините, които използват са немски, а съставът им е съобразен изцяло с женския организъм.

 

 
 
  Начало ЦелиКатегорииПродуктиМаркиБлог Контакти Търсене
Профил Вашата поръчка 0.00 лв
  ПротеиниГейнъриАминокиселиниАзотни / напомпващи буустериИзгаряне на мазниниКреатинови продуктиТестостеронни стимулаториПродукти за стави и сухожилияМастни киселиниВитамини и минералиАнтиоксидантиБилкови екстрактиФитнес и био храниАксесоари