Predator Whey

Predator Whey
Predator Whey
Промо
Високо качество и уникален вкус, какво повече му трябва на човек?
Протеин, който ще нахрани вашите мускули!

Марка: Predator Nutrition
Разфасовка: 2000 гр.
Дози: 67
Цена на доза: 1.27 лв.

Цена 105.00 85.00 лв.

Hightlights

Вкусен протеин, който ще ти помогне да изградиш мускулна маса и да се възстановиш бързо след тренировка!

  • 
Висококачествена протеинова смес от концентрат и изолат за максимално възстановяване.
  • Уникални вкусове, разработени от гурме експерти!
  • Никой друг протеин не се доближава повече до съвършенството от Predator Whey.
  • Predator Whey се усвоява бързо и изгражда чиста мускулна маса.
  • Зареден с голямо количество BCAA, цели 5 гр. на доза, за оптимален мускулен растеж.
  виж подробности

Predator Whey е микс от двата най-качествено обработени суроватъчни протеина- изолат и концентрат. Predator Whey работи за бързото възстановяване и изграждане на мускулна маса, както и активно предпазва мускулите при спазване на диета за намаляване на мазнините. Формулата за постигане на невероятните вкусове е отнела години за постигането на този идеален резултат, съчетаващ превъзходен вкус, перфектна разтворимост и невероятно действие.

Predator Whey може да бъде консумиран по всяко време на деня и е подходящ както при отслабване, така и при покачване на мускулна маса. Predator Whey ще ви изненада с невероятни резултат!

 За оптимални резултати приемайте веднага след тренировка и между хранения, определяйте дозите спрямо дневния си преим на протеин от храната!

Predator Whey е подходящ за мъже и жени от всяка възраст, които целят подобряване на физическото си състояние и външен вид.  

Напоследък на пазара срещаме стотици марки и разновидности протеин, чието съдържание и качество са обект на все повече спекулации и съмнения за тяхното съдържание и хранителни стойности. Затова специалистите от Predator Nutrition са инвестирали месеци в проучвания и тестове, за да Ви предложат 100% реална и собствено разработена формула протеин, който да ви доведе до истински резултати. Predator Whey се превръща в бенчмарк за качество, чиито вкусове ще ви накарат да очаквате с нетърпение да ги изживявате всеки път.

Whey Isolate и Whey Concentrate Blend

Повечето производители създават продукти базирани само на една от двете преработки. Суроватъчният изолат лесно се възприема и абсорбира от тялото благодарение на ниското си съдържание на мазнини и въглехидрати. Твърде бързото усвояване обаче може да възпрепятства поддържането на положителен азотен баланс за дълго и това да навреди на резултатите Ви. Ето защо тук изолатът е съчетан с концентрат.

Суроватъчният концентрат предлага множество ползи, допринасящи за по-добра консистенция. Той съдържа есенциални за имунитета и възстановителния процес суроватъчни нутриенти. При изолата, приеман самостоятелно тези частици отсъстват, поради силната микрофилтрация, на която е подложен. За това формулата, която съчетава и двата вида протеин, води до:

  • увеличаване на аминокиселините
  • до по-добър вкус и текстура
  • до оптимизация при усвояването на протеин

Комбинирайте със

Ревюта


 
 
  Начало ЦелиКатегорииПродуктиМаркиБлог Контакти Търсене
Профил Вашата поръчка 0.00 лв
  ПротеиниГейнъриАминокиселиниАзотни / напомпващи буустериИзгаряне на мазниниКреатинови продуктиТестостеронни стимулаториПродукти за стави и сухожилияМастни киселиниВитамини и минералиАнтиоксидантиБилкови екстрактиФитнес и био храниАксесоари