Drama Queen - PreWorkout-Booster

Drama Queen - PreWorkout-Booster
Drama Queen - PreWorkout-Booster
Топ
Бъди най - нахъсаната мацка във фитнеса!
Покажи истинската сила, която притежаваш!

Марка: GymQueen
Разфасовка: 200 гр.
Дози: 20
Цена на доза: 3.45 лв.

Цена 79.00 69.00 лв.

Hightlights

  • Съдържанието на цитулин малат се грижи за нарастването и оформянето на мускула, като разширява кръвоносните съдове и осигурява по-добро кръвообращение.
  • Чрез бета аланина можеш да достигнеш до краен предел и да тренираш по-дълго и интензивно от всякога, независимо дали ще заложиш на  кардио или силова тренировка.
  • За твоята концентрация и фокус се грижат добре познатият ни кофеин и таурин!
  • Допълнителните растителни екстракти (черен пипер, грейпфрут, зелен чай, както и сибирски женшен) допринасят за нормалната обмяна на вещества в твоето тяло и подпомагат възстановителните процеси.
  • Съдържанието на цинк глюконат предотвратява появата на схващания, а магнезиевият цитрат поддържа имунната система, което ще направи твоята тренировка още по-пълноценна.
  • Ацетил Л-карнитин и Гарсиния камбоджа се грижат за максималното горене на ненунжни мазнини
  виж подробности

Drama Queen - PreWorkout-Booster от GymQueen е  разработен специално за жени!

Изключително добре разработената матрица за твоята тренировка, съдържаща най - висококачествените съставки, които ще подействат на твоята сила, васкуализация и фокус!

Подготви се за най - страхотната тренировка, която си имала, освен това продуктът е  с превъзходен вкус!

Drama Queen e истинско откритие!

Начин на прием: Приемайте 15-30 мин. Преди тренировка, на празен стомах. Разтворите 10 гр. в 250 мл. Вода във Вашият  GymQueen Shaker

Съвет: Преди отваряне разклащайте опаковката

Съхранение: Съхранявайте на сухо и проветриво място.


Комбинирайте със

Ревюта

      

До сега не бях пробвала бустери, но се довери на този, защото е дамски, уникална комбинация от съставки за отслабване и даване на повече енергия, страхотен е !

от Кремена

      

Прекасен продукт, пробвала съм какви ли не бустери, но този няма равен! Тренировките са ми на ниво, което не съм достигала никога!

от Лора


 
 
  Начало ЦелиКатегорииПродуктиМаркиБлог Контакти Търсене
Профил Вашата поръчка 0.00 лв
  ПротеиниГейнъриАминокиселиниАзотни / напомпващи буустериИзгаряне на мазниниКреатинови продуктиТестостеронни стимулаториПродукти за стави и сухожилияМастни киселиниВитамини и минералиАнтиоксидантиБилкови екстрактиФитнес и био храниАксесоари