Queen Protein с Папаин

Queen Protein с Папаин
Queen Protein с Папаин
Ново
Уникален протеин с добавен ензим папаин за по - добро усвояване!
Постигни максимално възстановяване!

Марка: GymQueen
Разфасовка: 450 гр.
Дози: 15

Hightlights

  • Пречистен, висококачествен млечен протеин
  • Добавен папаин за по - добро усвояване и изгаряне на излишните мазнини
  • Невероятни вкусове
  • Немско качество
  виж подробности

Популярният бестселър от Gymqueen е вече в България!

Легендарно вкусен и висококачествен!

С намалено съдържание на калории и неустоим вкус!

450гр. Суроватъчен протеин- концентрат, обогатен с папаин, мощна съставка извлечена от папаята. Само 118 ккал на доза!

Ето и какви са позитивите от папаина:

9 ползи от папаина

1. Топи мазнините. Ролята на папаина в човешкия стомах е да смила белтъците, въглехидратите и мазнини. Това оказва благоприятно влияние върху подкожните мазнини – папаинът спира отлагането им и ликвидира запасите. Един милиграм папаин е достатъчен, за да преработи бързо и ефективно 3 грама яйчен белтък. Папаята, подобно на ананаса, идва на помощ в борбата с целулита и затлъстяването.

2. Извежда токсините и шлаките. Папаинът разгражда веществата в тъканите и червата. По този начин извежда от човешкото тяло шлаките, т.е. продуктите, резултат от неправилно хранене, които затормозяват нормалната обмяна на веществата. Освен това подпомага премахването на симптомите на лошото храносмилане (газове, диария, тежест в стомаха и др.), стимулира перисталтиката, редуцира гнилостните процеси в червата и премахва лошия дъх.

3. Лекува кожни заболявания. Папаинът притежава антибактериално, противовъзпалително и антиокислително действие. Прилага се външно при изгаряния, екземи, отоци, болки и възпаления, спортни травми. Стимулира бързото възстановяване на клетките на епидермиса.

4. Укрепва имунната система. Папаинът разрушава клетъчните мембрани на болестотворните микроорганизми и фактически ги убива. Спомага също така за бързото възстановяване на силите след боледуване. Папаинът може да бъде използван за намаляване на подуването при възпалено гърло и за облекчаване на болка в синусите, причинена от блокирани или подути синуси. Освен това заедно с другите протеолитични ензими разрушава вредните имунни комплекси, които предизвикват автоимунни заболявания.

5. Папаинът влияе благоприятно върху сърдечносъдовата система. Укрепва я, подобрява кръвообръщението и разрежда кръвта. Прилага се ефективно при лечение на атеросклероза, варикозно разширение на вените и тромбофлебити. Изследвания сочат, че папаинът понижава нивото на холестерол в кръвта.

6. Противораково действие. Папаинът влияе върху раковите клетки в процеса на формиране на тъканни новообразувания. Той разрушава кръвоносната система в района на раковите колонии и ги лишава от хранителни вещества, т.е. обрича ги на гибел. Препаратите, съдържащи папаин, се използват при лечението на късни стадии на рак и в периода на химиотерапия или лъчева терапия. Благодарение на тях се предотвратява образуването на метастази.

Повече за нашите вкусове

�- Snowball (бял шоколад, кокос и бадеми= á la Raffaello)

�- Snickerdoodle (печени бадеми и канелени бисквити)

�- Honey Milk Dream (вкусно горещо мляко с мед)

Произведено в Германия (Байерн) - най-високо качество Продукт на базата на млечен протеин и папаин

 Начин на приготвяне : смесете 30 гр пудра и 300 мл вода във Вашия GymQueen-шейкър и разбийте добре.

�Съхранение: съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място


Комбинирайте със

Ревюта