Ела в семейството на GymKingdom.bg


Ела в семейството на GymKingdom.bg

Истината е, че хранителните добавки са се превърнали в неизменен компонент от нашия живот. Те са важна част от хранителния ни режим и опазването на нашето здраве!

Знаехте ли, че освен за отслабване и качване на мусулна маса, добавките могат да ви помогнат да регулирате лошия холестерол, да подсилите сърцето, да детоксикирате черния дроб, да спрете болките в ставите и много още...

С няколо думи, хранителните добавки могат да бъдат много полезни и да улеснят до голяма степен човека във всички аспекти, тук точно се намества GymKingdom.bg! Ние ще описваме всеки един продукт по разбираем и реалистичен начин, освен това с всяка поръчка ще пращаме ясно и точно указания как да бъде използван даденият продукт, като указанието ще бъде съобразено с вашия пол, килограми и физическо състояние, единственото, което се очаква от вас е да ни  предоставите тези данни при потвърждение на поръчата по телефона или за ваше улеснение, може да направите ваш акаунт с вашите цели и биометрични данни !

Очаквайте и много и най – разнообразни безплатни подаръци към вашите поръчки!

Още нещо, не се притеснявайте да ни звънните за всякакви въпроси, ако телефонът дава заето, ще ви звъннем веднага щом се освободим, вие сте важни за нас, целта ни е да създадем не просто клиенти, а да създадем семейството на GymKingdom.bg! То ще бъде изградено на базата на доверие и ясни съвети, които ще доведат до желаните цели и нас и вас!

 
 
  Начало ЦелиКатегорииПродуктиМаркиБлог Контакти Търсене
Профил Вашата поръчка 0.00 лв
  ПротеиниГейнъриАминокиселиниАзотни / напомпващи буустериИзгаряне на мазниниКреатинови продуктиТестостеронни стимулаториПродукти за стави и сухожилияМастни киселиниВитамини и минералиАнтиоксидантиБилкови екстрактиФитнес и био храниАксесоари