Доставки


 ДОСТАВКА 

Чл. 9. Поръчаната стока се доставя на посочения от Ползвателя адрес или до офис на куриера. Ползвателят поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката.

Чл. 10. Ако Ползвателят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, сайтът се освобождава от отговорност за неизпълнената доставка.

Чл. 11. Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от Ползвателя при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.

Чл. 12. Всички цени на продуктите са в български лева с включен ДДС и не включват цената на доставката. Търговецът си запазва правото едностранно да променя посочените цени, като промените влизат в сила от момента на тяхното обявяване на сайта, но не касаят вече направените заявки.

Чл. 13. Доставката е напълно безплатна за цялата страна, без случаите когато общата стойност на поръчка е под 50лв. Тогава се начисляват 3лв. за доставка.

Чл. 14. При поръчката Ползвателят задължително посочва точен адрес и телефон, на който е възможно да се установи връзка с него в срока за доставка.

Чл. 15. Посочването на неверен адрес и/или телефон прави поръчката невалидна и тя не обвързва сайта със задължението за изпълнение на доставката.

Чл. 16. Поръчаната от Ползвателя стока се доставя в срок от 1 до 3 работни дни на посочения от него адрес, при условие че адреса за доставката е точен и валиден. GymKingdom.bg си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни при възникване на форсмажорни обстоятелства възпрепятстващи спазването на официално обявеният срок.

Чл. 17. Ползвателят има право да откаже получаването на заявената от него стока при следните условия: (1) При явно несъответствие на доставената със заявената стока и това може да се установи чрез обикновен преглед на стоката.

(2) Установено, че стоката не е повредена от ползвателя и е в състоянието, в което е била доставена, без да бъде разопакована или използвана.

(3) Ползвателят може да върне продукта в срок от 14 (четиринадесет) дни от получаване на стоката съгласно чл. 55 ал.1 от ЗЗП , при условие че тя е във вида, в който е получена. Разходите по връщане на стоката са за сметка на получателя. Изключенията в това правило са регламентираните в ЗЗП.

Чл. 18. Извън изброените случаи в Чл. 17, ползвателят няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стока.

 
 
  Начало Онлайн магазин за хранителни добавкиGymQueenGymKingБлог Контакти Търсене
Профил Вашата поръчка 0.00 лв
  ПротеиниГейнъриАминокиселиниАзотни / напомпващи буустериИзгаряне на мазниниКреатинови продуктиТестостеронни стимулаториПродукти за стави и сухожилияМастни киселиниВитамини и минералиАнтиоксидантиБилкови екстрактиФитнес и био храниАксесоари