Predator Amentoflavone

Predator Amentoflavone
Predator Amentoflavone
Топ
Приемането на жълт кантарион е от полза за хора, които се стремят да изваят релефа си, както и за тези, които искат да отслабнат.
Орелефи мускула и се погрижи за здравето си!

Марка: Predator Nutrition
Разфасовка: 60 капсули
Дози: 60
Цена на доза: 0.50 лв.

Цена 56.00 30.00 лв.

Hightlights

Флавоноид за разширяване на кръвоносните съдове и загубата на мазнини!

 • Засилено напомпване на мускула
 • Подпомага загубата на мазнини по време на диета
 • Повишена мускулна сила и издръжливост
 • Съдържа антиоксидантни, противовъзпалителни и антихиперлипидемични (повишаване на липидите в кръвта) свойства
 • Поддържа оптималното здраве

Приемането на жълт кантарион е от полза за хора, които се стремят да изваят релефа си, както и за тези, които искат да отслабнат.

  виж подробности

Жълтият кантарион може да се използва без прекъсвания.

Този продукт подпомага разширяване на кръвоносните съдове, за тези, които целят обем релеф и видими резултати след тренировка. Той може да помогне и при загуба на тегло, което го прави идеален за тези, които са на диета и се нуждаят от допълнителна подкрепа, за да отслабнат. Може да се използва както от мъже, така и от жени, тъй като съставките са напълно естествени. Благодарение на многобройните си ползи за здравето, той може да спомогне за цялостното здраве и благосъстояние.

Жълтият кантарион е най-новият продукт, добавен към бранда Predator Nutrition. Жълтият кантарион е бифлавоноид, който е бил използван като традиционна народна медицина по целия свят в продължение на хиляди години. Жълтият кантарион е от полза за активните хора, тъй като спомага за мускулната плътност, подпомага загубата на тегло и увеличава васкуларизацията. Последният процес позволява на тялото да вкарва кислород в клетките, за да издържи на интензивно физическо натоварване.

 • Ползи за силата

Жълтият кантарион има способността да повишава силата чрез увеличаване на концентрацията на калциеви йони за по-силни мускулни контракции и подобрява функцията на капилярите и доставянето на хранителни вещества за по-голяма издръжливост на мускула. Увеличаването на концентрацията на калций е подобно на способността на кофеина да активира, но действието на жълтия кантарион е 20 пъти по-силно.

 • Отслабване

Ролята на жълтия кантарион при отслабване е дълбоко проучвана. Едно проучване изследва защитния ефект на жълтия кантарион върху мастните клетки. Оказва се, че той възпрепятства метаболитната дисфункция при прекомерно приеманене на мазнини, като намалява нивата на глюкоза и инсулин в кръвта. Доказано забързва метаболизма и забавя увеличаването на мазнини в тялото и увеличаването на телесното тегло.

 • Ползи за здравето

Изследването на жълтия кантарион сочат за неговите антиоксидантни, противовъзпалителни, антихиперлипидемични, противовъзпалителни, противотуморни, антивирусни, противогъбични ефекти, както и въздействието централната нервна и сърдечно-съдовата система.

 • Антиоксидантни и противовъзпалителни свойства

Жълтият кантарион се отличава с антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, заради неговата способност да потиска ефектите от производството на тотални реактивни кислородни видове, да потиска производството на простагландин Е-2 и извънклетъчна сигнално регулирана киназа.

 • Анти-Стареене

Жълтият кантарион намалява фоточувствителността на кожата. Ултравиолетовото облъчване попринцип повишава нивата на витамин А и фосфо-Н2АХ протеина в човешките фибробласти. Това е сигурна предпоставка за преждевременно стареене. Жълтият кантарион  обаче успява да защити кожата максимално и да забави тези процеси.

 • Анти-Диабет

Жълтият кантарион  се е доказал борбата с диабета. Наблюдава се, че може да повлияе положително при нарушенията в нивата на глюкоза, да помогне за регулиране на секрецията на инсулин и да възстанови панкреатичната функция. Той също така, действа срещу протеин тирозин фосфатаза 1В, което се счита за добра стратегия при лечение на диабет тип 2.

 • Ползи за централната нервна и сърдечно-съдовата система

Ефектите, които жълтия кантарионът оказва върху централната нервна система, се отразяват положително на психическото здраве. Доказано е, че осигурява намаляване на депресията, причинена от метерголин (5-HT2 receptor antagonist), празозин (α1-adrenoceptor antagonist) или йохимбин (α2-adrenoceptor antagonist). Той също така показа, че премахва безпокойството, стимулирано от флумазенил (ionotropic GABA receptor antagonist).

Благоприятни ефекти върху сърдечно-съдовите заболявания идват от способността му да увеличава вазодилатацията. Той може да помогне за усилване на сърдечните контракции, разширяване на периферните съдове и подобряване на хемодинамиката на пациенти със сърдечна недостатъчност.


Комбинирайте със

Ревюта


 
 
  Начало ЦелиКатегорииПродуктиМаркиБлог Контакти Търсене
Профил Вашата поръчка 0.00 лв
  ПротеиниГейнъриАминокиселиниАзотни / напомпващи буустериИзгаряне на мазниниКреатинови продуктиТестостеронни стимулаториПродукти за стави и сухожилияМастни киселиниВитамини и минералиАнтиоксидантиБилкови екстрактиФитнес и био храниАксесоари